Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/3/2020

El dia 23 de març s’obre el període d’inscripció pels cursos de natació d’abril a juny 2020

Els actuals cursetistes que no vulguin seguir fent curset hauran de tramitar la baixa a la recepció de la piscina abans del dia 20 de març. Els cursets del tercer trimestre del curs s’iniciaran el 14 d’abril, i finalitzaran el divendres 19 de juny.


El dilluns 23 de març s’obrirà un nou període d’inscripcions pels cursos de natació de la Piscina Municipal de Manlleu. Aquestes noves inscripcions es tramitaran a la recepció de la piscina durant l’horari d’obertura de la instal·lació: de dilluns a divendres de 7 a 22:15 h, dissabtes de 9 a 15 h i diumenges de 10 a 14 h.

El nombre de places disponibles estarà condicionat per les places que alliberin els actuals cursetistes que no vulguin continuar durant el tercer trimestre. Les persones que han participat en algun curset de natació durant el segon trimestre, tenen la plaça automàticament assignada al mateix curset de natació pel tercer trimestre del curs, i s’efectuarà un càrrec de l’import a través d’un rebut domiciliat pel banc, evitant així haver de confirmar la participació.

Al contrari, aquells cursetistes que no vulguin continuar, hauran de comunicar-ho a la recepció de la piscina i tramitar la baixa pertinent abans del 20 de març, perquè no es giri el rebut pel banc, i perquè la seva plaça quedi lliure i es pugui omplir a partir del dia 23 amb nous participants.

Per tramitar la inscripció als cursets del període abril-juny serà necessari un document d’identitat, per prendre les dades personals tant dels cursetistes com del pare, mare o tutor en cas que el cursetista sigui menor d’edat. S’haurà d’abonar la totalitat de l’import del curset.

Els cursets del tercer trimestre s’iniciaran després de setmana santa, concretament el dimarts 14 d’abril, i finalitzaran el divendres 19 de juny. 

Per més informació cal adreçar-se a la Piscina Municipal de Manlleu, o trucar al telèfon 93 851 13 55.


Imatges relacionades

191203 esports-aj-color.jpg

Data de modificació: 20/03/2020 18:35:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter