Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/3/2020

Els i les participants de FutbolNet 2019-2020 assisteixen a un partit de futbol sala solidari al Palau Blaugrana

El passat dimecres 26 de febrer, es va celebrar al Palau Blaugrana un partit de futbol sala solidari entre el Barça i el Corinthians al que van assitir 30 joves de Manlleu que participen al programa FutbolNet.

El passat 26 de febrer es va celebrar al Palau Blaugrana un partit solidari de futbol sala entre el Barça i el Corinthians, un espectacle social i solidari la recaptació del qual anirà íntegrament destinada al projecte de la Fundació Barça de Les Corts. Aquest projecte té com a objectiu promoure la vessant més social, solidària, cultural i compromesa del FC Barcelona.

 

Entre els assistents al partit hi havia els i les participants al programa d’Inclusió Social de la Fundació Barça d’arreu de Catalunya, que van poder gaudir d’un gran espectacle social i solidari. Aquest programa es treballa en col·laboració amb les Diputacions i alguns ajuntaments de Catalunya, entre ells el municipi de Manlleu.  

 

El programa “FutbolNet 2019 – 2020” de Manlleu està adreçat a nois i noies entre 12 i 17 anys. Les activitats tenen lloc els dimarts de 18:30h a 20:00h al Pavelló de La Salle i els dijous a l’Institut Antoni Pous també de 18:30h a 20:00h. El programa forma part de l’oferta conjunta d’activitats extraescolars, un servei que ofereixen les AMPA i l’Ajuntament de Manlleu.


Imatges relacionades

FUTBOLNET.jpg
futbolnet_1.jpg

Data de modificació: 03/03/2020 12:22:52

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter