Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/3/2020

“Des de la nostra pell”, una exposició col·lectiva i singular amb motiu del Dia de la Dona a Manlleu

El divendres, dia 6 de març, a les 20.30h s’inaugurarà, a la sala d’exposicions de Can Puget, aquesta exposició col·lectiva de 36 dones artistes.

L’exposició compta amb al participació de 36 artistes de Manlleu, o vinculades a la ciutat, que han volgut plasmar a través de la pintura, l’escultura, la fotografia i la literatura i altres tècniques, la seva visió particular sobre la temàtica preferent d’aquesta exposició: el cos de la dona i/o detalls.

 

Aquesta exposició col·lectiva és una de les novetats del programa d’actes del 8 de març a Manlleu. Després de fer una convocatòria via xarxes socials on es buscaven “dones artistes i manlleuenques” i proposar-los treballar conjuntament alguna activitat en el marc del 8M va néixer “Des de la nostra pell”, una exposició pensada, dissenyada i creada per aquestes 36 dones.

 

Aquesta activitat sorgeix amb la intenció d’afavorir la participació de les dones i donar-los l’oportunitat d’expressar-se a través de les arts plàstiques, les arts visuals, les arts escèniques, la literatura i la música. El visitant podrà gaudir de les diferents tècniques emprades: pintura, escultura, fotografia, literatura, esmalt, filigrana, collage digital, vídeo, arts escèniques, etc.

 

La inauguració de l’exposició “Des de la nostra pell” tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela, 1-3,  el pròxim divendres 6 de març de 2020, a les 20.30 h. L’acte comptarà amb una actuació musical de glosa, a càrrec de Cor de Carxofa, secció Manlleu, i un espectacle d’arts escèniques i de creació col·lectiva: “en la nostra pell”, a càrrec de sis dones en escena de diferents edats: Irene Gutiérrez, Cristina Maroto, Iris Pérez, Marina Vilà, Núria Jané i Júlia Piquer i amb la col·laboració de Neus Colomer i Júlia del Puerto.

 

L’exposició es podrà visitar del 7 al 29 de març de 2020 en horari de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre. Entrada lliure


Imatges relacionades

Cartell 8mexpo Can Puget A3 (002).jpg

Data de modificació: 02/03/2020 11:55:26

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter