Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

21/2/2020

Amics de la Música de Manlleu celebra el 30è aniversari del cicle de concerts amb l’espectacle “Homenatge a Paco de Lucía” de Barcelona Guitar Trio&Dance

Barcelona Guitar Trio&Dance, tres guitarristes de prestigi internacional acompanyats d’un percussionista i d’una parella de ball flamenc, que amb l’espectacle “Homenatge a Paco de Lucía” interpreten obres d’Albéniz, Falla, García Lorca i el mateix Paco de Lucía. Un espectacle que omple el Palau de la Música actuació rere actuació, deixant el públic meravellat. El concert tindrà lloc a l’Espai Rusiñol el dissabte 29 de febrer a les 9 del vespre.

El Cicle de Concerts d’Amics de la Música de Manlleu va néixer impulsat per un grup de professors de l’Escola de Música de Manlleu amb la finalitat d’apropar la música clàssica als alumnes. Va començar com a cicle de primavera, més tard s’hi va afegir el de tardor i el 2009,  amb el naixement de  l’ “Associació Amics de la Música de Manlleu”, el cicle es desvincula de l’Escola de Música i passa a tenir una programació mensual que encara avui es manté, exceptuant juliol i agost. Durant aquests 30 anys ha estat organitzat per persones que hi han treballat i que hi treballen actualment de manera desinteressada.

 

Amics de la Música té en aquest moment un centenar de socis i col·laboradors fidels gràcies als quals poden presumir d’una programació d’alt  nivell a preus assequibles per a tothom. Les persones sòcies, els i les estudiants de música i els i les menors de 16 anys, tenen l’entrada gratuïta en la majoria de concerts i quan no és així tenen descompte en l’entrada.

 

El cicle d’enguany començarà el 29 de febrer de 2020 amb un gran concert pensat per a tots els públics, Barcelona Guitar Trio&Dance, tres guitarristes de prestigi internacional acompanyats d’un percussionista i d’una parella de ball flamenc, que amb l’espectacle “Homenatge a Paco de Lucía” interpreten obres d’Albéniz, Falla, García Lorca i el mateix Paco de Lucía. Un espectacle que omple el Palau de la Música actuació rere actuació, deixant el públic meravellat.

 

El concert tindrà lloc a l’Espai Rusiñol el dissabte 29 de febrer a les 9 del vespre (carrer Rusiñol, 56) .

 

Us adjuntem enllaç d’un vídeo d’un minut amb tota la programació del cicle 2020:

https://youtu.be/DQfq-NfXcG8

 

Les entrades anticipades de l’espectacle de Barcelona Guitar Trio estan a la venda al Museu del Ter, 93 851 51 76. Preu general: 15 euros. Socis de l’entitat d’Amics de la Música i menors de 16 anys: 10 euros


Imatges relacionades

cartell_2020.jpg

Data de modificació: 21/02/2020 09:19:27

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter