Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

18/2/2020

Jornada de Tecnologies 4.0 i Traçabilitat Alimentària a Manlleu

LaSalleTec i l’Ajuntament de Manlleu organitzen una jornada per conèixer i debatre sobre la tecnologia blockchain i les seves possibles aplicacions. La jornada serà el dimecres dia 4 de març de 17 a 19:30 h al Museu del Ter.

L’Ajuntament de Manlleu i LaSalleTec (Fundació Centre de Formació en Tecnologies de Manlleu, CEFORTEM) organitzen la jornada Tecnologies 4.0 i Traçabalitat Alimentària per parlar de la tecnologia blockchain i els seus possibles usos. 

La jornada comptarà, en primer lloc, amb la presència de persones expertes d’ACCIÓ i d’IRTA, que exposaran l’origen i evolució de la tecnologia blockchain i els seus usos en un sector econòmic amb una forta presència en la nostra comarca, l’agroalimentari. A continuació es durà a terme una taula rodona per conèixer de primera mà iniciatives empresarials i casos d’èxit d’empreses que aposten per introduir tecnologies innovadores en la seva gestió i que apliquen blockchain en la seva activitat quotidiana. 

L’objectiu de la jornada és dur a terme una sessió de divulgació d’eines tecnològiques disruptives i apropar-les a les empreses, als centres formatius, a les persones emprenedores i a tothom que tingui interès en conèixer millor o desenvolupar idees o nous models de negoci basats en aquesta eina. Es tracta d’una jornada oberta a tothom i de lliure accés. 

La jornada comptarà amb la participació d’experts, entitats i empreses per tal d’oferir una visió global del que significa aplicar solucions de blockchain i veure les seves possibles aplicacions més enllà de les criptomonedes i l’experiència de bitcoin.


Imatges relacionades

200212 blockchain.jpg
200211 jornada_blockchain.jpg

Documentació adjunta

Data de modificació: 19/02/2020 13:19:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter