Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/2/2020

Manlleu selecciona 5 finalistes per elaborar el projecte de la nova comissaria de la Policia Local

El passat dijous, el jurat, format per un comitè d’experts designats pel col·legi d’arquitectes i el departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, va fer pública la selecció de les 5 propostes finalistes identificades amb els lemes: Eficiència, Recinte i Paisatge, Tamis Urbà, Zigzag i Arg-é-Bam per tal de preservar el seu anonimat durant el procés de selecció.

La setmana passada es van reunir els membres del jurat, comitè d’experts designats pel col·legi d’arquitectes i el departament d’Interior de la Generalitat, que han fet la selecció de les 5 propostes finalistes per elaborar el projecte de la nova comissaria de la Policia Local que s’ubicarà a l’avinguda Puigmal. 

Es van presentar 31 equips dels que 28 van ser admesos i se’ls va convidar a presentar proposta. Finalment es van rebre 22 propostes i d’entre aquestes s’han escollit les 5 finalistes. Les 5 propostes escollides s’identifiquen amb els lemes Eficiència, Recinte i Paisatge, Tamis Urbà, Zigzag i Arg-é-Bam per tal de preservar el seu anonimat durant el procés de selecció. 

Ara s’ha convidat als finalistes perquè presentin les seves propostes gràfiques desenvolupades abans del divendres dia 6 de març (inclòs). El jurat es reunirà de nou el dia 12 de març per valorar les propostes que es presentin i seleccionar finalment la proposta guanyadora. L’Ajuntament de Manlleu atorgarà una compensació econòmica de 1200 € a cadascuna de les propostes finalistes i adjudicarà el contracte a la que resulti guanyadora. El termini que tindrà l’equip guanyador per desenvolupar la proposta com a projecte executiu serà de 5 mesos.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 10/02/2020 10:48:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter