Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/1/2020

Policia Local i Mossos d’Esquadra fan una entrada conjunta a un bar musical de Manlleu

A l’operatiu hi van participar agents de la Policia Local de Manlleu, agents dels ARRO, la unitat administrativa de Mossos d’Esquadra i també la K9, la seva unitat canina. En el marc de l’entrada al bar musical s’aixequen 4 actes per consum i tinença de substàncies i es troben deficiències molt greus per a la integritat del les persones.

El passat diumenge dia 12 de gener es fa una entrada conjunta de Policia Local i Mossos d’Esquadra a un bar musical ubicat al carrer Baixa Cortada amb carrer carrer Vendrell de Manlleu. Les reiterades queixes dels veïns i veïnes pels sorolls ocasionats pel bar i els  actes incívics d’alguns clients a l’entorn del local van fer que es planifiquessin amb anterioritat controls de paisà efectuats per la pròpia Policia Local. 

El passat mes de desembre, i a requeriment d’alguns veïns i veïnes que es queixaven de baralles i sorolls a la via pública la Policia Local es va desplaçar fins a l’establiment, on el responsable del bar no va permetre l’accés dels agents per a fer una inspecció. Veient els antecedents, la matinada de dissabte 11 de gener a diumenge 12, Mossos d’Esquadra i Policia Local fan una entrada conjunta al local. El resultat d’aquesta actuació són l’aixecament de 4 actes per consum i tinença de substàncies i 1 acta per l’estat en que es troba el local, detectant diverses deficiències que suposen un risc greu per a la integritat de les persones usuàries del local: cablejat, banys, llums d’emergències, salubritat, ... 

En els propers dies els Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Manlleu realitzaran una inspecció tècnica de les instal·lacions i el posterior informe sobre els aspectes de seguretat de les instal·lacions i salut pública. Es prendran decisions amb l’objectiu de millorar el benestar de la ciutadania i els veïns i veïnes de la zona. Per evitar que les molèsties es repeteixin, mentre no hi ha l’inspecció, es resol fer una reducció de l’horari de tancament d’aquest bar musical. L’horari màxim d’obertura del bar serà fins les 00.30h, podent-se perllongar fins les 01.00h els divendres, dissabtes i vigílies de festius.   

L’alcalde, Àlex Garrido, i el regidor de seguretat ciutadana, Arnau Rovira, aprofiten aquest comunicat per felicitar públicament als diferents cossos policials implicats en l’actuació, sobretot a la Policia Local, que és qui ha portat la iniciativa de la inspecció.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 16/01/2020 14:31:11

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter