Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/1/2020

S'apropa la Cavalcada de Reis

La benvinguda a Ses Majestats començarà al matí al Campament Reial que s’instal·larà al passeig del Ter en el tram entre el pont de Can Molas i la pista de La Salle, i s’allargarà fins a la nit acabant a la plaça Fra Bernadí després de passar per diferents carrers de la ciutat.

A falta de ben pocs dies per la Cavalcada de Reis, tant els patges com totes les persones que formem part del seguici dels Reis d’Orient estem treballant amb moltes ganes per donar una càlida benvinguda a Ses Majestats al seu pas per Manlleu.

Aquesta benvinguda començarà al matí al Campament Reial que s’instal·larà al passeig del Ter en el tram entre el pont de Can Molas i la pista de La Salle, i s’allargarà fins a la nit acabant a la plaça Fra Bernadí després de passar per diferents carrers de la ciutat.

Durant el matí i la tarda - concretament de 10 a 12h i de 15:30 a 18:30 h - Melcior, Gaspar i Baltasar rebran al Campament Reial tota la mainada que vulgui tenir-los a prop i donar-los la carta o deixar-los el xumet, en el cas dels més menuts i menudes. Per completar aquesta visita tant màgica, els nens i nenes podran fer tallers de corones i fanalets amb els patges de l’AEIG Arrels. Durant la tarda, també podran veure les carrosses de Ses Majestats que estaran exposades al passeig del Ter, i endolcir la seva estada al Campament amb coca i xocolata desfeta per agafar forces per la rua. En cas de pluja, el Campament Reial es farà a La Salle.

A les 18:30h s’iniciarà la rua des del mateix Campament Reial amb un gran espectacle de llum i color a càrrec d’actors, actrius i patges que aniran a buscar a Ses Majestats al Campament i els acompanyaran fins a les seves carrosses.

Des d’aquest punt, Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran el recorregut pels diferents carrers de Manlleu. Podeu veure el recorregut que faran en el díptic que acompanya aquesta notícia, així com les inevitables afectacions viàries que es donen en un dia com aquest i que s’ha intentant minimitzar per causar les menors molèsties possibles als veïns i veïnes de Manlleu.

La rua arribarà a la plaça Fra Bernadí. Allà els tres Reis entraran amb les carrosses i enfilaran el camí cap a l’escenari, on els rebran el seu seguici i l’Alcalde. Ho faran a peu i pel mig de la plaça, saludant i tocant als infants i a les seves famílies. Acte seguit s’adreçaran als nens i nenes i hi haurà un espectacle de llum i foc que posarà punt i final a la Cavalcada.

Nens i nenes, no us oblideu de portar el vostre fanalet per il·luminar el camí de Ses Majestats! I si voleu deixar la vostra carta als Reis abans de la seva arribada a Manlleu, podeu fer-ho fins el dia 4 al vestíbul de l’Ajuntament on hi trobareu l’emblemàtic patge de Joguines i Complements Faja!

 


Imatges relacionades

Díptic Cavalcada de Reis 2020
Díptic Cavalcada de Reis 2020
Foto del Campament Reial 2019
El Patge de Can Faja al vestíbul de l'Ajuntament

Data de modificació: 02/01/2020 08:19:38

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter