Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

12/11/2019

Manlleu es suma al “Dia mundial sense alcohol” organitzant diferents activitats la setmana del 13 al 19 de novembre

El proper divendres, dia 15 de novembre, es celebra el “Dia mundial sense alcohol”. Sota el lema “l’alcohol és responsabilitat de tothom” s’organitzen un seguit d’activitats adreçades a diferents públics.

Amb motiu del “Dia mundial sense alcohol” des de l’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública, Consum i Igualtat de l’Ajuntament de Manlleu es promouen diferents activitats entre els dies 13 i 19 de novembre. 

  • Ràdio Manlleu entrevistarà al Sr. Àlex Florensa, director d'Eines, Centre d'Addiccions. 
  • Difusió del decàleg de bones practiques Què vol dir servei responsable? i del pòster “L’alcohol és responsabilitat de tothom” als establiments de venda d’alcohol, fent incís que no es permesa la venda o el subministrament de begudes alcohòliques de cap mena a menors de 18 anys, i que així ho han de fer saber als clients, exposant el cartell en un lloc visible i a les màquines expenedores de begudes que continguin begudes alcohòliques encara que siguin de baixa graduació. 
  • Tallers de “Còctels sense Alcohol” a l’alumnat de 3r d’ESO de totes les escoles de la ciutat, que seran impartits per personal sanitari del CAP Manlleu. Com a novetat destacar el primer concurs de còctels sense alcohol, obert a tots els grups que hagin participat als tallers. Les persones del jurat escolliran el millor còctel i aquest es comercialitzarà a bars i restaurants, a locals d’oci nocturn i a tots els establiments que s’hi vulguin adherir. 

Des de Salut Pública s’anima a la ciutadania a participar a la campanya “Jo m’hi adhereixo”  gravant un vídeo (en horitzontal) dient la frase “L’alcohol és responsabilitat de tothom: Jo m’hi adhereixo” i a compartir-lo a les xarxes amb l’etiqueta  #responsabilitatdetothom. Adjuntem el link directe de la Generalitat. http://drogues.gencat.cat/ca/ciutadania/menys_es_millor/jo-mhi-adhereixo/

 


Imatges relacionades

191112 dia_mundial_sense_alcohol.jpg

Data de modificació: 12/11/2019 17:24:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter