Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/10/2016

Nova campanya de donació de sang a Manlleu

El proper dissabte dia 8 d’octubre es farà la capta de sang de la tardor a Manlleu. La unitat mòbil del Banc de Sang del Departament de Salut s’instal·larà a la sala de l’Hospital de Dia de la Fundació Hospital Sant Jaume de 10 a 14h i de 16:30 a 20:30 h

Totes les persones majors d’edat i amb bon estat de salut tenen l’oportunitat de donar sang a Manlleu. El poder disposar de derivats de la sang és un element bàsic pel funcionament dels nostres hospitals. Molts ciutadans i ciutadanes de Manlleu són ben conscients d’aquest fet i de forma anònima i desinteressada ja fa anys que col·laboren en les campanyes de capta de sang que s’organitzen amb la col·laboració de l’Associació de Donants de Sang d’Osona. Us convidem a tots a sumar-vos una vegada més per fer més gran la participació a Manlleu en les donacions de sang. 

La capta serà el proper dissabte dia 8 d’octubre a la sala de l’Hospital de Dia de la Fundació Hospital Sant Jaume. La unitat mòbil del Banc de Sang del Departament de Salut s’hi instal·larà de 10 a 14 h i de 16:30 a 20:30 h.


Imatges relacionades

161003 capta_sang

Data de modificació: 05/10/2016 09:00:38

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter