Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/10/2019

El Grup Excursionista Manlleu celebra una nova edició del Circuit d’Orientació Popular

La prova, d’una durada de 3 hores (tipus Rogaine), està adreçada a tots els públics i es celebrarà el diumenge 27 d’octubre

El proper diumenge 27 d’octubre, Manlleu acollirà una nova edició del Circuit d’orientació popular, una cursa organitzada pel GEM (Grup Excursionista de Manlleu) en col·laboració amb la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) i l’Ajuntament de Manlleu.

El format i la durada del circuit d’orientació serà de tres hores (tipus Rogaine). Està adreçat a públic de totes les edats i s’hi pot participar en grup, individualment, en família o en parelles. Cada parella o grup disposarà d’un mapa en què hi haurà marcades totes les fites de la prova i es recomana fer servir brúixola per completar la prova.

El preu de la inscripció serà de 7 euros, per a infants i persones federades, i de 10 per a la resta de participants. L’import inclou un mapa per grup i un petit avituallament.

Des de l’organització recomanen inscriure’s prèviament per garantir els suficients mapes, ja que són un element indispensable per participar-hi. La inscripció prèvia es pot fer al local del GEM, els dimecres de 21.30 a 23 h; a la Rellotgeria Collelldemont de Manlleu, per correu electrònic a orientació.gem@gmail.com o bé enviant un missatge privat al compte d’Instagram @grup_excursionista_manlleu. També es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa, fins que s’esgotin els mapes.

El punt de sortida serà al costat del Santuari de Puig-Agut, a Lourdes, (Ctra. C-37, Km 154 seguint pel camí Casa de l’hora). Les persones participants estan convocades a les nou del matí, a dos quarts de deu es farà el Brífing i la prova s’iniciarà a les deu del matí.


Imatges relacionades

Orientació 2019.jpg

Data de modificació: 16/10/2019 14:18:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter