Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

11/10/2019

El tenor David Alegret acompanyat pel pianista Josep Buforn oferiran un concert de cançó catalana a Manlleu

El concert, inclòs en el cicle d’Amics de la Música de Manlleu, tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu.

El proper dissabte, 19 d’octubre, continua el cicle d’Amics de la Música de Manlleu amb un concert de cançó catalana que oferirà el tenor David Alegret acompanyat pel pianista Josep Buforn. 

Considerat un dels millors tenors lírico-lleugers actuals, David Alegret està desenvolupant una carrera que l'ha portat a debutar en alguns dels escenaris europeus més emblemàtics com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el Teatro Real de Madrid, l'Opernhaus Zürich, la Wiener Staatsoper, la Bayerische Staatsoper o l'Hamburgische Staatsoper. Especialista del repertori Rossinià i Mozartià ha entrat també al terreny de l’oratori i al del recital. En l’àmbit del recital, disposa d’un ampli repertori que inclou més de dos segles de la història de la música, passant pels més reconeguts compositors de lied, com Schubert, Schumann, Beethoven o Strauss. 

En “Impressions de Natura”, el seu primer disc en solitari al costat del pianista Daniel Blanch, deixa constància del seu domini del repertori de música catalana, interpretant autors com Toldrà, Mompou, Joan i Ricard Lamote de Grignon entre d’altres. Aquest disc ha rebut diversos premis i ha convertit el tenor català en un dels intèrprets més destacats, valorats i reconeguts tant pel públic com per la crítica. 

Al concert de Manlleu podrem escoltar David Alegret acompanyat per Josep Buforn, pianista imprescindible en el panorama líric i vocal català. 

El concert tindrà lloc dissabte 19 d’octubre de 2019, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu a 2/4 de 10 del vespre. El preu de l’entrada és de 8 euros i gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu, pels menors de 16 anys i per tots els estudiants de música.


Imatges relacionades

Cartell Amics Música concert 19.10.2019

Data de modificació: 11/10/2019 13:12:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter