Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

9/9/2019

Manlleu es suma al Cicle Gaudí, circuit estable que promou el consum de cinema català

Aquesta adhesió portarà a Manlleu la projecció d’una pel·lícula catalana cada últim diumenge de mes. Les projeccions es faran al Cinema Casal de Gràcia i la primera serà “Els dies que vindran” el 29 de setembre.

El Cicle Gaudí és l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials a una xarxa de 51 poblacions fins a setembre de 2019. A partir d’aquest mes s’incorporen al cicle 11 municipis més, entre ells Manlleu. 

El Cicle Gaudí aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana i portant el cinema allà on són els espectadors, doncs l’adhesió al cicle en certa manera supleix la falta de sales de cinema a alguna poblacions. 

En el cas de Manlleu les projeccions es faran al cinema Casal de Gràcia, cada últim diumenge de mes i s’inclouran en la programació estable d’aquesta sala. 

La primera pel·lícula que es projectarà en el marc del Cicle Gaudí serà “Els dies que vindran”. En aquest cas la productora de la pel·lícula, Ariadna Dot, assistirà a la projecció i farà una breu presentació de la pel·lícula i posterior col·loqui. “Els dies que vindran” es podrà veure a la sala del cinema Casal de Gràcia el diumenge 29 de setembre a les 19h.


Imatges relacionades

190906 cartell_els_dies_que_vindran-408x576.jpg

Data de modificació: 09/09/2019 13:07:04

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter