Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/9/2016

Can Puget acull la 1a exposició col·lectiva dels alumnes de “El Taller”, de Vic

La intenció d’aquesta col·lectiva, que porta per títol Opinions Pictòriques”, és la de ressaltar la personalitat i l’estil de cadascun dels participants. L’exposició s’inaugurarà el dissabte 1 d’octubre 2/4 de 7 de la tarda i es podrà visitar fins al 23 d’octubre.

Els alumnes de l’escola de dibuix El Taller, que va obrir les portes fa dos anys a Vic, fan la seva primera exposició col·lectiva a la sala d’exposicions de Can Puget. 

Sense cenyir-se a cap temàtica en concret, la intenció d’aquesta col·lectiva és la de ressaltar la personalitat i l’estil de cadascun dels participants. Les obres originals, la majoria olis i aquarel·les, seran les protagonistes de la mostra. A banda d’això, hi haurà dos apartats més: un de dedicat als exercicis de dibuix, amb la intenció de mostrar el procés d’aprenentatge, i l’altre a les reproduccions de pintures famoses, fetes pels alumnes del curs de color. 

L’exposició s’inaugurarà el dissabte 1 d’octubre a 2/4 de 7 de la tarda i es podrà visitar fins al 23 d’octubre a la sala d’exposicions de Can Puget, de Manlleu, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre (baixada de la Fidela 1-3). 

Per a més informació: eltallervic@gmail.com   www.facebook.com/eltallervic  / Joan Peirón 618 730 188


Imatges relacionades

160928 expo_can_puget_el_taller

Data de modificació: 28/09/2016 14:08:29

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter