Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/9/2019

La conferència “Qui té por de les fake news?” inaugurarà el curs escolar 2019-2020 a Manlleu

La conferència serà el dimarts dia 10 de setembre de 2019, a les 12.00h a la sala d’exposicions de Can Puget i anirà a càrrec de Salvador Alsius, vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i responsable del programa eduCAC, llicenciat en ciències econòmiques (sociologia), llicenciat en ciències de la informació i doctor en periodisme.

El dimarts dia 10 de setembre de 2019, a les 12.00h tindrà lloc a la sala d’Exposicions de Can Puget, baixada de la Fidela, 1-3, la conferència d’inauguració del nou curs escolar. Sota el títol “Qui té por de les fake news?” Salvador Alsius, vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i responsable del programa eduCAC, explicarà la importància de l’educació mediàtica com a antídot efectiu contra el fenomen de les ‘fake news’. Salvador Alsius és llicenciat en ciències econòmiques (sociologia), llicenciat en ciències de la informació i doctor en periodisme.

La conferència està adreçada especialment a la comunitat educativa i també a tota la ciutadania en general. L’Escola Municipal de Música de Manlleu tancarà l’acte amb una interpretació musical.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 02/09/2019 14:57:14

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter