Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/8/2019

El Club de lectura de la Biblioteca Municipal de Manlleu es multiplica i canvia de format

Després de 14 anys i 120 llibres llegits, la Biblioteca proposa un nou format amb tres clubs diferenciats a càrrec d’Anna Piella, Teresa Sanglas i les integrants del portal cultural l’Escriba


El Club de lectura de la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA proposa un canvi de format i es diversifica en tres espais diferents. Des de fa més de catorze anys, el Club de lectura s’ha reunit mensualment per comentar una obra literària triada prèviament i posar en comú les impressions que havia suggerit la seva lectura i les emocions que havia despertat. Per a la propera temporada, que s’iniciarà aquest setembre, i després de 120 llibres llegits, el Club de lectura canvia de format i es diversificarà en tres clubs diferents i complementaris.

El club De tot una mica mantindrà la tradició iniciada el 2006 i comptarà amb l’estil didàctic i planer de la filòloga Anna Piella. Es llegiran preferentment novel·les però també reculls de contes, teatre i poesia. La temàtica de les lectures serà variada, així com la tria d’autors i èpoques. Els textos triats no presenten una dificultat de lectura i conviden a la descoberta d’autors i autores de totes les literatures.

Una de les novetats serà el nou club de lectura conduït per integrants de l’Escriba, el portal web cultural nascut a Manlleu on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Aida Montoya, Irene Solanich i David Muñoz proposaran un passeig pels gèneres de la narrativa i es començarà, el darrer trimestre de 2019, amb novel·la policíaca.

L’altra novetat serà el club de lectura De clàssics, conduït per la filòloga Teresa Sanglas i que s’endinsarà en els clàssics moderns i contemporanis. Narrativa i teatre d’autors i autores consagrats que cal llegir i revisitar: Pla, Rodoreda, Sagarra, etc. Es llegiran textos coneguts que no presenten una gran dificultat i suposarà una bona oportunitat per ampliar el cànon literari personal d’aquells/es amants de la literatura catalana i universal.


Els clubs de lectura es reuniran amb una periodicitat mensual a partir del setembre i són gratuïts. Per participar-hi, només cal inscriure’s a la mateixa biblioteca.


Imatges relacionades

190802 Foto Club Lectura Manlleu.jpg

Enllaços relacionats

Data de modificació: 02/08/2019 14:10:13

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter