Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

30/7/2019

Èxit en la 1ª edició de la Women’s 24h Ter Cup 2019

Interbox i l’AEC Manlleu, van organitzar la 1a edició del Torneig de 24h de futbol femení celebrat al Camp de Futbol Municipal.

El passat cap de setmana es va celebrar a Manlleu la 1ª edició de la Women’s 24h Ter Cup, on hi van participar 8 equips. L’organització de l’esdeveniment va anar a càrrec d’Interbox i l’AEC Manlleu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu.

Durant les 24 hores que va durar el torneig es va combinar la competició esportiva amb activitats lúdiques. La inauguració va anar a càrrec de la Colla de Diables de Tona i es van organitzar diferents activitats per totes les edats com ara inflables, tallers i jocs. Diumenge es va cloure el torneig amb una actuació de DJ Sergi Velasco.

La competició es va estructurar en una primera part on se celebraven dos rondes inicials, per després afrontar la segona part del torneig on hi hauria la fase final (quarts, semifinals i final) i la fase de consolació (semifinals i posteriorment disputa del tercer i quart lloc). Els partits es disputaven en dimensions i reglament de Futbol 7. 

La classificació final de la 1ª edició de la Women’s 24h Ter Cup 2019 va quedar composada de la següent forma:

  • Primer classificat: Manlleu A
  • Segon classificat: Interbox
  • Tercer classificat: Woman’s power

Imatges relacionades

Cartell 2019

Data de modificació: 30/07/2019 09:22:14

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter