Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

18/7/2019

Manlleu acull el 76è aplec de la sardana, que canvia de data i de lloc

L’aplec tindrà lloc el divendres, 19 de juliol, a les 9 del vespre, als Jardins de Can Puget i la part musical anirà a càrrec de les cobles La Principal del Llobregat i Marinada.

L’any dels 90 anys de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca és any de canvis. El tradicional aplec de la sardana, que últimament tenia lloc a finals del mes de maig a la plaça Fra Bernadí, aquest any canvia de data i de lloc. El 76è aplec de la sardana tindrà lloc als bonics Jardins de Can Puget i serà un aplec de nit, ja que començarà a les 9 del vespre.


Les cobles La Principal del Llobregat i Marinada seran les que posaran la part musical a l’acte. Les dues formacions oferiran un ampli repertori de sardanes de compositors catalans de renom com Conrad Saló, Agustí Borgunyó, Fèlix Martínez i Comín, Enric Ortí, Jordi Paulí, Marc Timón o Antoni Ros Marbà, entre d’altres. De les 17 sardanes que s’interpretaran, una serà interpretada de forma conjunta per les dues cobles, en aquest cas serà la sardana “Magma de colors” de Lluís Alcalà, sardana dedicada als 90 anys de l’Agrupació Sardanista i estrenada en el transcurs del concert commemoratiu que va tenir lloc el passat 26 d’abril a l’església de Sant Pau.


Al llarg de l’aplec hi haurà servei de bar així com la tradicional botifarrada popular. L’aplec, organitzat per l’Agrupació Sardanista Manlleuenca, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Confederació Sardanista de Catalunya i la Comissió d’Aplecs de les Comarques Barcelonines.


Imatges relacionades

Cartell Aplec Sardana 9.07

Data de modificació: 18/07/2019 13:17:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter