Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

1/7/2019

Youth on the Move 2019: Fent camí cap a la inclusió social dels joves

Després de cinc mesos intensos, set joves de Manlleu han participat en el projecte Youth on the Move (joves en moviment) d’enguany. L’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública, Consum i Igualtat de l’Ajuntament de Manlleu i Projecte Aurora han desenvolupat aquest projecte per donar oportunitats de formació i mobilitat internacional als joves d’entorns socio familiars més desafavorits.

La dinàmica del projecte ha consistit en què els joves de Manlleu amb certes dificultats econòmiques, socials i culturals es posin en moviment a partir de formació, oportunitats de voluntariat europeu i intercanvis. L’objectiu principal del projecte ha estat donar suport als joves per tal de fomentar-ne el seu empoderament. El projecte ha tingut quatre dimensions diferenciades: 

  1. Formació: English Café Lessons – Classes d’Educació No Formal en anglès durant 3 mesos i impartides a la Universitat de Vic.
  2. Reciclatge de bicis i mobilitat sostenible: Un espai on tots els participants han pogut desenvolupar la seva creativitat a través de les bicis. Aquesta activitat s’ha desenvolupat a l’Escorxador de Manlleu amb la col·laboració de Biciclot Cooperativa.
  3. Acompanyament: Coaching Educatiu – Acompanyament professional als joves del projecte. Realització de tallers d’habilitats socials, com fer un bon currículum o com superar una entrevista de feina, entre d’altres.
  4. Mobilitat internacional: estada de tres dies durant el mes de juny a Copenhaguen i visita a Christiana Bikes Copenhaguen; empresa de referència pel que fa el reciclatge de bicis. Aquesta ha estat la darrera activitat per posar punt i final al Youth on the Move d’enguany.

Imatges relacionades

190701 youtn_on_the_move_escorxador.jpg
190701 youtn_on_the_move_uvic.jpg

Data de modificació: 01/07/2019 13:20:49

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter