Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

27/9/2016

Manlleu constitueix la Taula d’Indústria, proposta sorgida del FES Manlleu

El passat dijous, dia 22, es va celebrar una primera reunió i es va constituir la taula. En el marc de la trobada es va presentar l’esborrany del Pla de Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica de Manlleu

El passat mes d’abril, l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu va organitzar el FÒRUM ECONÒMIC I SOCIAL DE MANLLEU (FES Manlleu) amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats econòmiques i socials del municipi, posant en valor les potencialitats de la ciutadania i dels agents implicats en el desenvolupament local. 

Van ser dos dies en que van tractar-se de manera oberta i participativa temes d’interès pels diferents sectors empresarials entre els agents socials. L’espai dedicat  al sector industrial va comptar amb la participació de destacats empresaris del teixit industrial de la ciutat i una de les propostes que va sorgir del treball conjunt va ser la creació de la Taula d’Industria. 

El passat dijous dia 22 de setembre es va celebrar, amb la presència dels regidors Eudald Sellarés, Promoció Econòmica, i Enric Vilaregut, Serveis Territorials, Indústria i Esports,  la primera reunió en que es va constituir la taula i en la que es va presentar l’esborrany del Pla de Dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica de Manlleu.  Aquest document ha de permetre executar de forma conjunta amb l’empresariat manlleuenc un pla d’accions definit en base a 7 àmbits: Organització, infraestructures, mobilitat, formació, serveis, comunicació i medi ambient. L’objectiu del pla i de la seva execució és el de desenvolupar infraestructures modernes, que permetin un sòlid creixement econòmic, generador d’ocupació.   

El regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarés, assenyala que “aquest pla és un repte per l’ajuntament però també es una gran oportunitat” el regidor el defineix “com un projecte de màxims amb coresponsabilitat i amb voluntat de ser resolutius sota el marc de diàleg”.


Imatges relacionades

160927 taula industria regidors 2631 x 1104
160927 taula industria assistents 2639 x 1228

Data de modificació: 27/09/2016 12:24:18

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter