Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

11/6/2019

Manlleu posa en marxa les càmeres de videovigilància pel control d’accés de vehicles a la plaça Fra Bernadí

L’horari d’accés lliure per a càrrega i descàrrega a la plaça Fra Bernadí és de dilluns a diumenge de 9 a 12h. Fora d’aquest horari només els vehicles autoritzats podran accedir a la plaça i sempre per un temps inferior als 15 minuts.

Ja fa uns mesos l’Ajuntament de Manlleu va instal·lar càmeres de videovigilància a l’entrada de la plaça Fra Bernadí pel carrer Mossèn Guardiet. Les càmeres fan un control fotogràfic de l’accés a la plaça fora de la franja autoritzada, i si el vehicle que hi accedeix no està autoritzat (amb la matrícula entrada al sistema de dades) és sancionat. Aquestes càmeres començaran a funcionar la setmana del 17 de juny, emetent notificacions informatives el primer mes, i sancionant a partir del 15 de juliol. 

La plaça Fra Bernadí és un espai peatonal, per tant en aquest espai hi està prohibida la circulació excepte per a càrregues i descàrregues dels veïns i veïnes i dels establiments comercials i de restauració que hi estan ubicats.   

Hi ha diferents tipus d’autoritzacions, per a vehicles de serveis, autoritzacions temporals i puntuals per temes relacionats amb obres, fires, mercats, ... i autoritzacions permanents per a veïns i veïnes de la plaça Fra Bernadí i carrer Mossèn Guardiet, que s’han començat a tramitar aquesta setmana. 

Amb la posada en marxa de les càmeres de videovigilància es vol reduir l’entrada i sortida de vehicles fora de l’horari de lliure accés (de 9 a 12h del matí), millorant la qualitat de l’espai públic i potenciant els desplaçaments a peu. 

Destacar doncs, que a partir del 17 de juny, qualsevol vehicle (no autoritzat) que accedeixi a la plaça Fra Bernadí fora de l’horari de càrrega i descàrrega de lliure accés (de 9 a 12h) serà informat de la seva infracció, però a partir del 15 de juliol, serà sancionat.


Imatges relacionades

PLAÇA VISTA GENERAL 3.jpg

Data de modificació: 11/06/2019 13:57:00

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter