Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/6/2019

Montse Méndez exposa a Can Puget Connexió 7.0, fotografies que mostren la connexió amb la natura i la integració de l’esperit amb el “Tot”

L’exposició de fotografies i fotocomposicions es podrà visitar del 8 al 30 de juny a Can Puget. La inauguració serà el dissabte dia 8 a les 18:30h, una reunió informal per a amants de la fotografia, amics i seguidors de l’artista.

Segons Montse Méndez “Tot és fractal. La naturalesa és fractal, nosaltres mateixos som fractals de l’univers, espurnes de divinitat experimentant la matèria. La vida mateixa és un fractal, la misma flor que habita el pétalo, resa el fractal 28. El hilo de plata del llibre La Curva del Dragón de Montserrat Méndez”. 

Un any més tard de la publicació del seu primer llibre de fractals, Montserrat Méndez (Puig-Reig 1969), llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ens presenta una exposició de fotografia de natura i fotocomposició poètica de gran format. Un total de 24 obres de 90×50 i 60x40cm exposades sota el títol Connexió 7.0 la versió del seu Android. Fotografies del seu entorn més immediat, del riu, de les flors del jardí, de fulles caigudes i de pètals oblidats. 

Les fotografies estan fetes amb un Sony Xperia F3, acceptant les pròpies limitacions pel que fa a distància focal, qualitat d’imatge i control del resultat. Però a l’era d’Instagram, als fotògrafs inquiets no els atura cap circumstància. La qualitat es torna pictòrica, els colors brillen com en els millors olis. La composició s’ajusta, la llum, el to, els nivells, les corbes, tot s’ajusta per pujar al núvol el record etern que es perdrà en la fi dels temps. 

 

L’essència 

El concepte principal de la mostra és la connexió amb els elements a través de la bellesa de la simplicitat. Captar l’essència en el to d’una flor marcida, la llum d’un racó oblidat, la màgia en els reflexos o l’esplendor de l’efímer. 

Les persones interessades podran adquirir les fotografies exposades a la sala en una edició limitada de 3 còpies per obra, per aquesta exposició. Per la compra d’una fotografia es regalarà un exemplar del llibre La Curva del Dragón, fins esgotar existències. 

L’exposició de fotografies i fotocomposicions Connexió 7.O de Montserrat Méndez es podrà visitar del 8 al 30 de juny a la Sala d’Exposicions Can Puget de Manlleu en horari de dijous a diumenge de 18 a 20h. La inauguració està prevista per al dissabte dia 8 a les 18:30h, una reunió informal per a amants de la fotografia, amics i seguidors de l’artista. Durant l’acte es llegiran alguns fractals publicats i d’altres inèdits, hi haurà música ambiental, coca i bon cava. Es sortejarà un llibre de l’artista entre tots els assistents.


Imatges relacionades

190604 Cartell-MONTSERRAT-MENDEZ-expo jpg (1754 x 2481).jpg

Data de modificació: 05/06/2019 13:57:23

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter