Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

18/6/2019

A partir del dimecres 19 de juny l'accés a Manlleu per la carretera de la Miranda quedarà tallat

A partir del proper dilluns dia 3 de juny hi haurà canvis en les parades del bus Sagalés i a partir del dimecres 19 l'entrada a Manlleu per la carretera de la Miranda quedarà tallat al trànsit. La sortida de Manlleu direcció Torelló de moment romandrà obert al pas de vehicles.

Ja fa unes setmanes que la Diputació de Barcelona va iniciar les obres de condicionament i millora de la carretera BV-5224, la carretera de la Miranda. Els treballs consisteixen en l'ampliació d'un tram d'1,7 km amb una calçada de tres metres en total i vorals a cada costat d'un metre, així com el tractament dels accessos amb seccions de transició i de nous traçats per als vials existents.

La via, que connecta Manlleu i la C-37, té una mitjana diària de circulació de 7.617 vehicles, dels quals, el 9% són vehicles pesants i és considerada una de les carreteres amb alt risc de sinistralitat.

A partir del dilluns dia 3 de juny els treballs afectaran la línia de Bus Torelló-Vic que fa l’empresa Sagalés. Quedaran anul·lades les següents parades:

  • Pg. Sant Joan /c. Pericas
  • Pg. Sant Joan, 169/ av. Roma
  • Pg. Sant Joan/ Mn. Aulet
  • Pg. Sant Joan/ Arnald de Corcó

Aquestes seran traslladades a:

  • Av. de Roma (davant el cementiri i pl. Àngela Roca)
  • Av. de Roma (davant IES Antoni Pous i c. Roca)

A partir del dimecres dia 19 de juny quedarà tallat l’accés de vehicles en el sentit d’entrada a Manlleu, de moment es mantindrà obert el sentit de sortida. Està previst que les obres tinguin una durada de 3 mesos.

 


Imatges relacionades

190531 obres_miranda.jpg
190531 ctra_miranda.jpg

Data de modificació: 18/06/2019 12:19:12

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter