Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

29/5/2019

El guitarrista Àlex Garrobé visitarà Manlleu en el marc del cicle de concerts d’Amics de la Música Manlleu 2019

El concert tindrà lloc el divendres 31 de maig, a 2/4 de 10 del vespre a la Sala d’exposicions de Can Puget.

El proper concert d’Amics de la Música d’aquest cicle 2019, anirà a càrrec del guitarrista Àlex Garrobé i tindrà lloc el divendres 31 de maig, a 2/4 de 10 del vespre a la Sala d’exposicions de Can Puget.

Àlex Garrobé ofereix concerts i recitals amb regularitat a més de 40 països, actuant en les principals sales d’Amsterdam, França, Varsòvia, Pequín, Madrid, Barcelona, ... Col·labora freqüentment amb diferents orquestres d’arreu del món interpretant els principals concerts del repertori guitarrístic i ha realitzat vuit enregistraments en els segells Harmonia Mundi, Naxos, Columna Música, Opera tres, J.S. Records.

Actualment és professor de guitarra i de música de cambra a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), i és requerit regularment a oferir màster classes a diversos centres musicals d’Alemanya, Regne Unit, Espanya, Dinamarca, Finlàndia, França, Holanda, Eslovènia, Estats Units i el Japó, entre d’altres.

El preu de l’entrada serà de 8 euros, gratuït pels Socis d’Amics de la Música de Manlleu i per a tots els i les estudiants de Música.


Imatges relacionades

Cartell Àlex Garrobé 31.05

Data de modificació: 29/05/2019 09:07:08

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter