Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

27/9/2016

Manlleu renova el conveni del programa Reempresa per als propers quatre anys

Reempresa és un programa que facilita la compravenda d’empreses per part de persones que vulguin donar-los continuïtat. L’OPE de Manlleu formalitza la prestació dels serveis propis de la Reempresa a una part d’Osona nord.

L’Ajuntament de Manlleu és un punt d’atenció a la Reempresa des del 2013. Reempresa és un programa que facilita la compravenda d’empreses per part de persones que vulguin donar-los continuïtat, a través d’un mercat d’oferta de projectes cedents i sota una metodologia d’acompanyament en els processos. 

En aquest nou període de la Reempresa, Manlleu farà un treball conjunt amb les àrees de promoció econòmica, dels municipis següents: Roda de Ter, Les Masies de Roda, l’Esquirol, Tavertet, Rupit i Pruit, Sant Pere de Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Les Masies de Voltregà, Santa Cecília de Voltregà, i els municipis integrants del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. 

Per tal d’explicar el funcionament del programa i establir les formes d’actuació amb cada municipi, es va celebrar una reunió amb els polítics i els tècnics de Promoció Econòmica de l’àrea de cobertura, el passat dijous 22 de setembre. Els assistents van ressaltar la idoneïtat del programa com a eina per ajudar a les empreses que volen tancar a trobar una persona que pugui agafar-ne el relleu, de manera que l’empresa no es perd i la persona crea el seu propi lloc de treball.


Imatges relacionades

160927 reempresa

Data de modificació: 27/09/2016 09:57:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter