Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

20/5/2019

La policia local de Manlleu va detenir dissabte un veí del municipi per l’intent d’agressió amb un ganivet a membres de la CUP de Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu es personarà com a acusació en el cas. Al detingut se li ha decretat una ordre d’allunyament de 100 metres del Casal Boira Baixa

La policia local de Manlleu va detenir dissabte un veí del municipi després que aquest intentés accedir amb un ganivet al Casal Boira Baixa i proferís amenaces a les persones que hi havia en aquell moment al local. Hores abans havia arrencat cartells de la formació política CUP de Manlleu i va fer destrosses a la carpa que tenien a la plaça.

Durant la seva detenció, tres agents de la policia municipal van resultar ferits lleus. L’Ajuntament de manlleu s’ha personat com a acusació en el cas.

S’acusa el detingut dels delictes d’amenaces, resistència i atemptat contra els agents i tinència d’armes prohibides, ja que en el  moment de la detenció també si li va requisar un puny americà.

El detingut va passar diumenge a disposició judicial. Posteriorment va ser posat en llibertat amb mesures cautelars com una ordre d’allunyament de 100 metres del local del Casal Boira Baixa pel perill que podria suposar pels militants de la formació política CUP en cas de reincidència.

Durant la tarda de dissabte es va convocar una concentració davant de  l’Ajuntament com a rebuig a aquestes accions, que va comptar amb unes 200 persones i la presència de tots els grups polítics del consistori.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 21/05/2019 13:07:48

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter