Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

14/5/2019

Josep Pedrals presenta el seu llibre Els límits del Quim Porta a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA

La presentació anirà a càrrec d’Immaculada Tubau, glosadora, i es comptarà amb la presència de l’autor. La presentació serà aquest dijous, 16 de maig, a les 19:30h.

L’últim llibre de Josep Pedrals, Els límits del Quim Porta (La Breu edicions) tanca una trilogia precedida per El furgatori (2006), que va tenir una versió teatral, i El romanço d'Anna Tirant (2012), on l’autor reflexiona sobre el procés creatiu. L’obra és un assaig literari, amb format de novel·la i té uns dos-cents poemes intercalats. Un novel·la impregnada de la ironia i agudesa habituals de Pedrals. El llibre té 10 capítols que segueixen els cicles del rosari.

El protagonista de la trilogia, en Quim Porta, en aquesta ocasió ha desaparegut. Pedrals i Carmina mantenen una dialèctica sobre aquesta desaparició. Els amics de la parella també intervenen. Els jocs de paraules són constants i l’estil és volgudament dens.  

Aquesta presentació havia estat programada al gener i es va haver d’anul·lar per malaltia del poeta. El dijous, 16 de maig, presentarà el llibre Immaculada Tubau, mestra i promotora de l’Espai de glosa dels dimecres a l’Ateneu Manlleu, coneix Pedrals de trobades de glosadors i aquest acte promet ser un gran espectacle de la paraula. Cultura 100%.

Josep Pedrals (1979) és poeta i recitador. Ell mateix diu que escriu per necessitat, per voluntat i per encàrrec. Polifacètic, és formador a l’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès, ha estrenat diverses obres de teatre i ha format part de diversos projectes musicals, i en aquests moments lidera el grup de pop irònic “Els nens eutròfics”. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació escrita i televisiva, divulgant poesia. Ha estat també promotor de projectes com l’Associació Horinal i de festivals de poesia en diversos punts de Catalunya. Allà on hi ha poesia, l’hi trobareu.


Imatges relacionades

Biblio Josep Pedrals llibre 16.05

Data de modificació: 14/05/2019 13:04:33

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter