Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/5/2019

Manlleu lliura a les persones propietàries de gossos censats més de 1.400 ampolles en el marc de la campanya per a la neteja d’orins de gos al carrer

El passat mes de març l’Ajuntament de Manlleu va posar en marxa una nova campanya de tinença responsable d’animals de companyia, concretament per a la neteja d’orins de gos. El missatge de la campanya és clar: És important educar els gossos a orinar en els llocs permesos i en cas que orinin en edificis i/o mobiliari urbà s’ha de netejar diluint-los amb aigua.

L’Ajuntament de Manlleu va iniciar el passat mes de març una nova campanya de tinença responsable per tal que els propietaris/àries de gossos de Manlleu es conscienciïn de les molèsties que suposa la presència d’orins de gos al carrer. És per això que en aquesta campanya l’ajuntament obsequia a les persones que tenen el seu gos ja inscrit en el registre censal o bé als que l’inscriguin de nou, amb una ampolla que es pot utilitzar per aquest fi.

Les persones que ja tenen el seu gos censat han rebut l’obsequi per correu al seu domicili i a les persones que des del mes de març estan censant gossos per primera vegada se’ls hi entrega a la Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Des de l’Àrea de Salut Pública coneixem que una de les preocupacions més importants de la ciutadania sobre civisme a Manlleu són les molèsties que causen la presència d’orins i també d’excrements de gossos als espais públics. Amb aquesta campanya es vol reforçar la sensibilització cap a aquesta problemàtica i també intensificar-ne la vigilància.

Actualment a Manlleu, segons dades a 31 de desembre de 2018, hi ha 1.538 animals de companyia censats, d’aquests 1.416 són gossos. Amb aquesta campanya es vol potenciar la inscripció dels animals domèstics al registre censal d’animals de companyia del municipi. Podeu censar els vostres animals o tramitar llicències de gos perillós a l’OAC de l’Ajuntament de Manlleu.


Imatges relacionades

190510 cens-d-animals-2018.png

Data de modificació: 13/05/2019 09:46:16

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter