Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/5/2019

La deixalleria municipal de Manlleu comença a recollir agulles i xeringues de particulars

Des d’aquesta setmana la deixalleria municipal del Verdaguer ja disposa d’uns contenidors específics per recollir les agulles, xeringues i objectes punxants domèstics, és a dir, generats a les llars com a conseqüència de tractaments domiciliaris puntuals o de llarga durada.

Atès el risc que agulles, xeringues i objectes punxants domèstics comporten per a la salut, la Generalitat de Catalunya ha previst que siguin recollits a les deixalleries, des d’on seran transportats per empreses autoritzades i tractats en instal·lacions preparades per a tal efecte.

Així doncs a partir d’ara totes les persones que generin agulles, xeringues o objectes punxants a casa seva com a conseqüència de tractaments domiciliaris puntuals o de llarga durada (ex. diabètics), cal que les guardin en una ampolla de plàstic tancada amb tap (ex. ampolla petita d’aigua, detergent o refresc) i que quan la tinguin plena la portin a la deixalleria dins el seu horari habitual.  

Ja que la deixalleria del Verdaguer dóna servei als municipis de Manlleu, Roda de Ter, l’Esquirol i Masies de Roda s’han editat tríptics i cartells informatius per totes les farmàcies i centres sanitaris d’aquestes poblacions.


Imatges relacionades

190509 Cartell_agulles_deixalleria.jpg

Data de modificació: 10/05/2019 09:25:14

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter