Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/5/2019

El DUO DeLIS, integrat per la violoncel·lista manlleuenca Irma Bau i la pianista russa Irina Veselova, protagonista del proper concert d’Amics de la Música de Manlleu

El concert serà el dissabte 11 de maig, a 2/4 de 10 del vespre, a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu. Les dues instrumentistes interpretaran una sonata de Brahms, una sonata de Rachmaninov i Le Grand tango de Piazzolla.

El DUO DeLIS, serà el protagonista del proper concert d’Amics de la Música de Manlleu, el dissabte 11 de maig, a 2/4 de 10 del vespre, a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, carrer del Pont, 16-18 bxs. 

El DUO DeLIS, està integrat per la violoncel·lista manlleuenca Irma Bau i la pianista russa Irina Veselova, dues instrumentistes que individualment  han obtingut nombrosos premis al llarg de la seva carrera i que el 2017 decideixen crear el DUO DeLIS, amb el que en molt poc temps han guanyat diversos premis i han enregistrat un CD amb les sonates de Cesar Franck i Serguei Rachmaninov, amb gran reconeixement per part de la crítica. 

En el concert de Manlleu interpretaran una sonata de Brahms, una sonata de Rachmaninov i Le Grand tango de Piazzolla. El preu de l’entrada serà de 8 euros. Gratuït pels socis d’ Amics de la Música de Manlleu i per tots els estudiants de música.

 


Imatges relacionades

190506 concert_DUODeLIS_amics_música.jpg

Data de modificació: 06/05/2019 13:55:13

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter