Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/5/2019

Mariona Vilar presenta a Manlleu el seu primer disc, “Miona, cançons que curen”, un recorregut autobiogràfic amb influències del jazz, la bossa nova i la cançó d'autor

El concert de presentació del disc tindrà lloc el dia 11 de maig a les 8 del vespre a l’Espai Rusiñol de Manlleu i comptarà amb la participació de diversos artistes.

“Miona, cançons que curen” és el primer disc de Mariona Vilar com a cantautora. Un projecte autoeditat que ja es pot escoltar a les principals plataformes digitals (spotify, itunes, youtube) i que estarà a la venda molt aviat a través de la pàgina web www.miona.cat 

Destacar la participació de diversos músics com la del violoncel·lista Pau Codina, el cantautor Guillem Roma, el guitarrista i baixista Dani Comes o el guitarrista flamenc Salvi Estragués, entre altres. 

Jordi Torrents, “Turre”, ha estat al capdavant de l’enregistrament i la mescla a l'estudi de Fonderola. La masterització s’ha fet a Impact mastering Barcelona (Albar Balanyà). La producció aconsegueix un so net, obert i nu que ens evoca puresa i delicadesa i ens convida a percebre amb detall i realisme tots els sons, les respiracions de la veu i la complicitat entre els músics que han col·laborat a “Miona, cançons que curen”. 

De cada disc físic venut, 1€ es destinarà a l'Associació Irai, que promou la investigació de malalties rares que afecten infants. Com a sòcia i activista de l’Associació, Mariona Vilar vol contribuir a donar a conèixer aquest projecte i col•laborar en el seu finançament a través de la venda dels discs. L’Associació Irai treballa per contribuir a construir una societat inclusiva i alhora col·laborar i promoure projectes d’investigació per a la recerca i tractament de la deficiència d’AADC, ja que sense finançament privat aquest tipus de malalties minoritàries no s'investigarien. 

El concert de presentació del disc tindrà lloc el dia 11 de maig a les 8 del vespre a l’Espai Rusiñol de Manlleu. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden reservar per correu electrònic a teatrecentremanlleu@gmail.com 

MARIONA VILAR 

Mariona Vilar (1988, Cantonigròs, Barcelona) canta a la vida, principi que entona amb una veu amorosa, tendra i sincera. Amb el seu so càlid aconsegueix crear un espai de refugi on les paraules bressolen l’ànima i acaricien el cos. A “Miona, cançons que curen” l’autora canta onze peces pròpies i una versió amb la intenció d’arribar a l’emoció per, des d’allà, aprendre a escoltar-nos. 

Poden curar les cançons? La música ens connecta amb els nostres records més íntims i és que, segurament, el primer contacte que tenim amb ella és dins la panxa de la mare o amb les cançons de bressol. La música de la Mariona ens transporta a aquests moments, al punt de trobada de

senzillesa i complexitat, un lloc particular i universal, essencial i passatger, que forma part de la vida mateixa. És un recorregut per moments vitals de la cantautora que deixen veure la maduresa d’una veu que ja porta anys cantant i creixent amb influències de diversos mons sonors. 


Imatges relacionades

190502 concert_Miona.jpg

Data de modificació: 06/05/2019 12:12:47

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter