Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/5/2019

Manlleu acull la segona edició de la fira de Tot Cursos

La fira, una mostra de l'oferta formativa de la comarca d'Osona, tindrà lloc dissabte 11 de maig, de 10 a 19 h, a la plaça Fra Bernadí de Manlleu i l’edifici de l’antiga Cooperativa

Després de l'èxit de participació en la primera edició, el dissabte 11 de maig tindrà lloc la segona edició de la fira de Tot Cursos. De les 10 del matí a les 7 de la tarda a la plaça Fra Bernadí de Manlleu i l’edifici de l’antiga Cooperativa (al costat de l’Ajuntament), tothom podrà participar i descobrir la formació més variada i interessant de la comarca d'Osona.

La fira de Tot Cursos, organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Manlleu, s'adreça a totes les edats i interessos, sempre relacionats amb el món de la formació. La fira d'enguany comptarà amb la participació de més de 20 expositors, tots ells professionals de la formació de diferents punts de la comarca d'Osona, com Centelles, Torelló, Sant Pere de Torelló, Vic i Sant Quirze de Besora, entre d'altres. A més d'algunes participacions de formadors vinguts del Vallès Oriental.

3 espais amb més de 30 propostes
La fira, a més dels estands expositors, també disposa de 3 espais per poder tenir un contacte directe i de primera mà amb la formació: sala de conferències, espai de tallers i manualitats i escenari per a exhibicions i demostracions.

Durant tota la jornada s'han programat més de 30 propostes. Tant l'entrada a la fira com a l'àmplia àmplia oferta d'activitats, demostracions i tallers és gratuïta. Les persones que vulguin reservar plaça per un dels tallers poden fer-ho enviant un whatsapp al telèfon 663 01 99 14.
Més informació al web de Tot Cursos

 

 


Imatges relacionades

Cartells A3.jpg
Activitats.jpg

Data de modificació: 03/05/2019 12:26:30

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter