Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/4/2019

Les mares treballadores amb fills matriculats a les escoles bressols municipals de Manlleu es podran beneficiar de la nova deducció de l’IRPF. Podran rebre fins a 1000 euros a la declaració de renda.

Per a la Declaració de Renda de l’any 2018, l’Agència Tributària ha establert que “l'import de la deducció per maternitat (1.200 euros) es pugui incrementar fins a 1.000 euros addicionals quan el contribuent que hi tingui dret hagués satisfet despeses per la custòdia d'un fill menor de tres anys en centres d'educació infantil autoritzats, durant el període impositiu".

Amb aquesta finalitat, les dues escoles bressol municipals, Colors i Els Picarols, han presentat a l’Agència Tributària (Hisenda) una declaració sobre els infants i les despeses que donen dret a l’aplicació de l'increment de la deducció per maternitat( model 233 ). 

Aquesta deducció inclou els imports que les famílies han satisfet de quota escolar i servei de menjador a les escoles bressol Municipals de Manlleu durant el 2018. 

Per tant, aquestes dades ja estan a disposició d’Hisenda, de tal manera que a les mares treballadores, quan tramitin la declaració de renda de 2018 se’ls aplicarà de forma automàtica la corresponent deducció. 

Aquesta deducció es continuarà aplicant durant el 2019, ja que està aprovada en els pressupostos generals de l’Estat. Per tant, les famílies que aquest any tenen infants matriculats a l’EBM Colors o l’EBM Els Picarols, o que els matricularan durant l’any 2019, també es podran beneficiar d’aquesta deducció.

 

 


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 08/04/2019 13:19:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter