Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/4/2019

La violinista Lina Tur Bonet interpretarà partites i sonates de Bach a Manlleu

Amics de la Música Manlleu continua el seu 29è cicle de concerts amb una violinista i unes obres excepcionals, Lina Tur interpretant Bach. El concert serà el dissabte dia 6 d’abril a 2/4 de 10 del vespre a la Sala d’exposicions de Can Puget.

El proper dissabte dia 6 d’abril, Amics de la Música de Manlleu continua el seu 29è cicle de concerts amb la violinista Lina Tur Bonet que interpretarà partites i sonates de Bach, obres cabdals escrites per aquest instrument.

Lina Tur està considerada una de les millors intèrprets de violí barroc del moment i és requerida arreu del món per interpretar obres i compositors consagrats i també per redescobrir obres oblidades. El seu repertori és extensíssim com ho són els premis que ha obtingut al llarg de la seva carrera i els reconeixements i enorme acollida que han tingut els seus CDS a nivell internacional.

El concert tindrà lloc a la Sala d’exposicions de Can Puget, baixada de la Fidela, 1-3, a 2/4 de 10 del vespre. L’entrada general té un preu de 8 euros i socis d’Amics de la Música de Manlleu i estudiants de música gratuït.


Imatges relacionades

Cartell Lina Tur 6.04

Data de modificació: 03/04/2019 10:35:56

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter