Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

2/4/2019

Curs de submarinisme Open Water a la Piscina municipal de Manlleu

El curs Open Water és una titulació internacional que permet bussejar de forma autònoma a tot el món, fins a una profunditat de 18 metres

La Piscina Municipal de Manlleu acull una nova edició del curs de submarinisme Open Water. Aquesta titulació internacional acredita per tal de fer immersions de fins a 18 metres de profunditat sense necessitat de monitoratge. El curs està organitzat per l’empresa Diversub, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, i una part d’aquest curs es realitzaria a les instal·lacions de la Piscina coberta municipal de Manlleu.

El curs consta de dues classes teòriques, dues pràctiques a la piscina i quatre immersions al mar. La formació teoricopràctica es realitzarà a Manlleu els dies 25 i 29 d’abril i el 2 i 3 de maig, de 8 a 10 del vespre.

Un cop fetes les sessions de piscina, es proposaran els dies per fer les sessions al mar en funció de la disponibilitat de les persones participants.

Per poder portar a terme el curs, també és necessari que el primer dia de classe es porti un certificar mèdic que determini que no hi ha impediment per fer aquest tipus d’activitat. L’edat mínima per participar-hi és de 10 anys.

El curs té un import de 350 euros. Per tramitar les inscripcions al curs, caldrà fer efectiu el pagament de l’import al número de compte ES78 2100 1112 81 0100358466 (DIVERSUB).

Caldrà que en el concepte de l’ingrés s’hi faci constar el nom i cognom de la persona inscrita. El resguard d’ingrés s’ha d’enviar per correu electrònic a info@diversub.net.

Per a més informació, les persones poden contactar amb l’empresa DIVERSUB:
609 405 799 | info@diversub.net | https://www.diversub.net


Imatges relacionades

190402 immersió diversub.jpg

Data de modificació: 02/04/2019 17:58:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter