Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

29/3/2019

'Emprenedones', un nou espai mensual de trobada per a treballadores autònomes a la comarca d’Osona

La proposta neix de la voluntat de tres treballadores instal·lades a l’espai de Coworking de Manlleu de compartir inquietuds, necessitats i dubtes. La primera trobada es farà el dijous 4 d’abril a les 6 de la tarda.


Emprenedones és un espai de trobada femení, obert a totes les dones autònomes i emprenedores que tinguin ganes de compartir inquietuds i dubtes. És una iniciativa de tres dones, companyes de feina al Lab Manlleu, Espai de Coworking: Mayke Leijendekkers, representant de l'empresa holandesa X-Kwadraat a Catalunya; Marina Redolad, emprenedora que ha creat l’empresa de disseny gràfic La Cabra Estudi, i Miriam Usart, cocreadora de l'empresa TOT CURSOS i cofundadora d'una nova cooperativa a Osona: Activem Cooperativa.

L’objectiu d’Emprenedones és reunir un grup de dones autònomes cada mes a l'espai on va néixer la idea: El Lab Manlleu. La primera trobada es farà el dia 4 d’abril a les 6 de la tarda. L'assistència és oberta, i les persones que es vulguin apuntar poden fer-ho enviant un correu a lab@manlleu.cat.

Gestió del temps, comptabilitat, emprenedoria i nous projectes, maternitat, Networking i noves relacions professionals... són alguns dels temes de debat que es plantejaran en aquestes trobades, tot i que la temàtica dependrà dels interessos de les dones participants.

Emprenedones vol servir de resposta a les dificultats que la societat posa a les dones, més encara si son treballadores autònomes. Tal com elles expliquen, “continua essent un tema pendent per a totes les persones treballadores el fet de poder compaginar la vida familiar amb les hores de treball. A més, a les dones se’ls suma un tema important vinculat a la maternitat, que és el fet de compaginar el fet de ser mare amb la gestió de la pròpia empresa”.

 

Emprenedones tindrà lloc cada primer dijous de mes a les 6 de la tarda al Lab Manlleu. Espai de Coworking: C/Prior Tarafa, 11.

La primera trobada es farà el dijous 4 d’abril


Imatges relacionades

Emprenedones_abril.jpg

Data de modificació: 29/03/2019 14:14:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter