Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/3/2019

Activitats organitzades en motiu del Dia Mundial de l’Aigua

A l’entorn del dia 22 de març s’han organitzat diferents activitats per promoure un bon ús de l’aigua.

L’Ajuntament de Manlleu s’ha adherit a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, que anualment es celebra el 22 de març. En aquest context s’han organitzat diferents activitats per sensibilitzar la població sobre la necessitat de fer un bon ús d’aquest recurs.

Convidem a tota la ciutadania a participar a les següents activitats:

  • Campanya A Manlleu estalviem aigua!: entre els dies 19 de març i 6 d’abril tothom que porti oli de cuina vell a la deixalleria municipal (C. Eduard Rifà, 74-76) obtindrà un kit per estalviar aigua a casa. Consulteu els horaris d’obertura de la deixalleria municipal a l’apartat d’enllaços relacionats.
  • Conta-contes del Sr. Riu: el dilluns 1 d’abril a les 18h a la biblioteca municipal BBVA (C. Pont, 16-18 2a planta). Aquest conte apropa la realitat del cicle de l’aigua a través de la història del Sr. Riu, un personatge misteriós que neix a les muntanyes i entre moltes altres funcions ens proveeix d’aigua per beure.

A banda d'aquestes activitats obertes a la ciutadania els dies 1 i 2 d’abril es faran actuacions de millora del bosc de ribera amb grups de secundària de tots els instituts del municipi. 

L’organització d’aquestes activitats compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua. El tema del Dia Mundial de l'Aigua 2019 tracta de fer front a la crisi de l'aigua abordant els motius pels quals queda molta gent sense accés al recurs.


Imatges relacionades

Cartell DMA 2019

Enllaços relacionats

Data de modificació: 15/03/2019 11:53:47

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter