Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

14/3/2019

Manlleu engega una campanya per posar en valor els perfils de professionals que treballen en el sector sociosanitari

Des del 2017 Manlleu compta amb un Centre de Formació en Serveis a la Comunitat que pretén, a través de la seva oferta formativa, d’una banda, donar resposta a la demanda de personal qualificat en aquest sector, i d’altra banda, posar en valor les persones que s’hi dediquen.

Manlleu ha posat en marxa una campanya per posar en valor l’ocupació en el sector sociosanitari. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el marc del Centre de Formació en Serveis a la Comunitat de Manlleu i dona protagonisme als diversos perfils que intervenen en el món sociosanitari: persones ateses, professionals d’empreses d’atenció, estudiants i formadores.

Dins dels diversos materials per donar a conèixer el Centre de formació integral, s’han creat 9 peces de vídeo publicades a través de Youtube i pensades per fer difusió a través dels canals i xarxes de cada un dels organismes que hi participen. Els vídeos posen en valor una tasca de futur, amb importància en la nostra societat i que sovint s’ha vist menystinguda o infravalorada. Els vídeos són temàtics i tracten sobre diversos aspectes d’aquest àmbit a través dels testimonis: la formació, la importància de la vocació, les possibilitats de futur, el vincle amb les famílies...

Els vídeos es poden veure a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Manlleu:

El Centre de Formació en Serveis a la Comunitat és un projecte de col·laboració publicoprivada que es va posar en marxa el 2017 amb el treball conjunt de l’Ajuntament de Manlleu (a través de l’Oficina de Promoció Econòmica i el Servei d’Educació), l’Institut Antoni Pous de Manlleu, el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Assistencial d’Osona (FADO) i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquest centre és un projecte pioner de treball conjunt entre la formació reglada, la formació ocupacional, la formació continua i els serveis d’acreditació, d’orientació i d’inserció de l’àmbit sociosanitari.


Imatges relacionades

stills.jpg
Reunió CFI Manlleu
INS_flyer_AAFF 1.jpg

Documentació adjunta

Data de modificació: 14/03/2019 13:13:48

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter