INICI / TEMES / Informació / Agenda

Del 22 de desembre de 2023 fins al 12 de maig de 2024

-Durant els anys seixanta del segle XX ja trobem un grup de joves aficionats a l’hoquei que practiquen aquest esport a Manlleu. L’any 1973 La Salle Manlleu incorpora els primers equips d’hoquei de base que aviat participen en competicions provincials. És el primer embrió organitzat  del C.P. Manlleu. De seguida aquests equips comencen a competir i l’any 1978 ja trobem de forma regular la denominació C. P. Manlleu, amb equips que ja han superat els límits de La Salle i competeixen en diverses categories a l’antiga pista de les piscines municipals. L’any 1980 es crea la categoria sènior i l’any 1982 es formalitza definitivament el  C. P. Manlleu. La temporada 1990-91 l’equip  sènior  arriba a l’A2, la segona categoria de l’hoquei estatal.

 

-A partir de l’any 2010 arriba l’esclat del C.P. Manlleu. Fins aleshores havia estat un club competitiu i amb gran implantació local, però conservava un ambient molt familiar. L’arribada d’una nova junta va implicar la transformació del club, que n pocs anys va entrar en l’elit de l’hoquei estatal i va començar a destacar pels èxits de la base, amb diverses victòries en campionats de Catalunya, España i Europa en categoria masculina i femenina, els successius ascensos a l’OK Lliga de l’equip sènior masculí i femení, però sobretots pels èxits de l’equip sènior femení, que han fet que el C.P. Manlleu actualment llueixi al seu palmarès tres copes de la Reina una OK Lliga.

 

-El C.P. Manlleu celebra aquests 50 anys d’hoquei manlleuenc amb el desig de mantenir el club en la mateixa línia dels èxits esportius aconseguits fins ara, però sense perdre l’esperit familiar i proper que el vincula amb el seu entorn i que com ens seus inicis el fa, encara, una escola d’esport i de vida.

de dimarts a diumenge de 10 h a 14 h

Preu
Entrada lliure

Organitza
Club Patí Manlleu i Museu del Ter

Museu del Ter. Plaça de les Dones del Ter, 1

50-anys-hoquei-patins-a-Manlleu imatge.jpg

Imatges relacionades

  • 50-anys-hoquei-patins-a-Manlleu imatge.jpg

Comparteix