INICI / TEMES / Informació / Notícies

El concurs organitzat amb motiu de l'Open Data Day d'enguany tenia com a tema el Llibre de Privilegis del segle XVIII i el llibre d'actes de plens de 1923-1924.

 

El Dia internacional de les Dades Obertes és una  iniciativa a escala mundial que es celebra des de fa 11 anys i on grups d’arreu del món creen esdeveniments locals i utilitzen les dades obertes en les seves comunitats per crear aplicacions, visualitzacions, publicar anàlisis i impulsar que s’obrin les dades. Es tracta d’un esdeveniment anual que busca promoure el coneixement de les dades obertes i és una oportunitat de mostrar els beneficis de les dades obertes. 

Manlleu s'ha sumat enguany a la celebració del Dia internacional de les dades obertes, #OpenDataDay, amb el concurs relacionat amb el Llibre de privilegis de la Vila de Manlleu i el Llibre d’actes del Ple Municipal del 1923-1924. 

Es va fer un sorteig entre les 15 persones que havien respost correctament totes les preguntes i avui s'ha fet entrega d'un val per a un dinar per a 2 persones a un dels establiments de restauració de Manlleu al guanyador del sorteig. 

Moltes gràcies a totes les persones que hi heu participat i felicitats, Josep!

240312 premi_concurs_opendataday.jpg

Comparteix