INICI / TEMES / Informació / Notícies

Aquesta cursa atlètica, que es celebra el dissabte 16 de març, combina el repte esportiu amb un repte de conscienciació ambiental.
Els participants passaran per Manlleu a partir de les 8.30 h. i s’instal·larà el punt d’avituallament i de recollida de residus a la zona de l’Embarcador del Ter.

L’Ultra Clean Marathon (UCM) és un gran repte esportiu i ambiental. Vol activar la consciència ambiental entre les persones esportistes i apel·lar a la seva capacitat d’acció per la natura. Per això l’UCM és una cursa on es corre, es recullen residus abandonats als espais naturals (plogging), es coneixen els problemes ambientals en cada punt d’avituallament i es dona l’import de les inscripcions a projectes de conservació de la natura i defensa del medi ambient.

La 6a edició, que serà el proper dissabte 16 de març, recorrerà diferents indrets de la comarca d’Osona i tindrà Vic com a punt de sortida i arribada. Els participants passaran per Manlleu a partir de les 8:30 del matí i s’instal·larà el punt d’avituallament i de recollida de residus a la zona de l’Embarcador del Ter.

L’UCM  està organitzada conjuntament per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i l’Agència de Residus de Catalunya amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

240311 STORIES_UCM_manlleu.png

Comparteix