INICI / TEMES / Informació / Notícies

El passat dilluns, dia 4 de març, l’Ajuntament de Manlleu va rebre una notificació del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya comunicant una convocatòria de vaga de les persones treballadores de la neteja viària i recollida de residus de l’empresa PreZero. El motiu d’aquesta vaga és el no acord entre els treballadors i l’empresa adjudicatària del servei en la revisió del seu conveni laboral.   

L’Ajuntament de Manlleu creu fermament en la dignificació del sector i posa en valor la bona feina que l’empresa PreZero i els seus treballadors estan realitzant a Manlleu. Dit això, creiem, sobretot, en la defensa dels drets i el benestar de la ciutadania del municipi i per aquest motiu, malgrat l’ajuntament no pot prendre part en les negociacions, que són entre l'empresa PreZero i els seus treballadors, des de la corporació treballarem i col·laborarem en el possible per què s’arribi a la resolució del conflicte. Confiem en què ambdues parts facin un exercici d’empatia i solidaritat per acostar posicions i arribar a un acord abans de l’execució de la vaga que està prevista pel 24 de març a les 00 h. i és de caràcter indefinit.

Com a Ajuntament i com a usuaris del servei prestat per l’empresa PreZero, només podem emplaçar a les dues parts a negociar i a trobar vies per solucionar el conflicte en els propers dies i apel·lar a la vocació de servei públic de l’empresa i el seu personal. La nostra responsabilitat és fer complir el contracte vigent i vetllar per què les necessitats i els interessos de la ciutadania de Manlleu, en aquest cas la recollida i gestió de residus i la neteja viària, estiguin garantits.

App ManlleuMòbil

Comparteix