INICI / TEMES / Informació / Notícies

El dissabte, 3 de febrer, a les 18.30 h., s’inaugurarà l’exposició L’esperit del mar, l’obra més recent del pintor manlleuenc Juan Varea.
L’exposició es podrà veure del 3 al 25 de febrer a la Sala d’exposicions de Can Puget.

“Amb colors i pinzells, Juan Varea sent el mar i ens envolta a les seves onades. No és només mirar i copiar, és unir-se amb l'aigua, les roques, els cingles, la sorra i fusionar-se amb les forces de la natura, el vent i el sol. Les diferents tonalitats irradien reflexos de llum que l'artista capta a la perfecció. Clares de vespre i capvespres, irisacions malves, ataronjades o rosàcies i el blau blanquinós de l'escuma, llançant cabrioles al vent, com una poesia salvatge i aclaparadora.

Petjades d'intens expressionisme amb efectes de sensibilitat impressionista. Un estil madur i espontani que ens apropa a la virtut de tanta experiència acumulada. Un recés per a l'ànima que val la pena gaudir, perquè el pintor hi ha posat cada instant de la seva dilatada carrera i l'amor pel paisatge. Avui la seva creativitat ens regala l'oportunitat d'assaborir una atmosfera d’humitat brillant i calidesa aclaparadora al ritme de pinzellades.”

Carmina Vivas - Historiadora de l’Art


L’exposició es podrà visitar del 3 al 25 de febrer de 2024, a la Sala d’exposicions de Can Puget en horari de dijous a diumenge, de les 18 h a les 20 h.

Inauguració: Dissabte, 3 de febrer, a les 18.30 h.

 

240129 EsperitMar_ A3.jpg

Comparteix