INICI / TEMES / Informació / Notícies

S’organitza del 18 al 26 de novembre i es podrà participar en diverses activitats.

L’Ajuntament s’ha adherit un any més a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany es celebra del 18 al 26 de novembre. En aquest context, s’anima a la ciutadania a continuar fent esforços per reduir la producció de residus municipals i reciclar tots aquells que no es puguin reduir.

Durant aquesta setmana s’han organitzat diverses activitats en què la població pot participar:

  • Deixallibres: des de la deixalleria s’oferiran llibres de segona mà de forma gratuïta a totes les persones usuàries de la instal·lació.
  • Mostra d’arbres reciclats de Nadal: es donen idees perquè les escoles, entitats, comerços i famílies construeixin el seu arbre a partir de materials reutilitzats i s’animin a participar a la XIIa mostra d’arbres reciclats de Nadal.
  • Mou-te pel residu zero:
    • S’anima a participar a aquesta iniciativa per prevenir i reduir la generació de residus en el dia a dia (com la compra amb bosses i envasos reutilitzables, la cuina d’aprofitament o el compostatge casolà, entre d’altres). S’hi pot participar fins el 22 de desembre i entrar en el sorteig de premis en forma de vals regals per gastar als comerços de la ciutat.
    • Les escoles també participaran en activitats de prevenció de residus durant aquesta setmana.

 

Amb les activitats de prevenció de residus es pretén avançar a nivell local cap a escenaris de major sostenibilitat, contribuir a l’assoliment dels ODS 11 i 12 de l’Agenda 2030 i potenciar així l’economia circular.

logo ewwr

Comparteix