INICI / TEMES / Informació / Notícies

El dimecres, 22 de novembre, a les 7 de la tarda, a la Sala d’exposicions de Can Puget, la somiadora professional Sabrina Rodríguez, artista multidisciplinar i docent, ens portarà per un viatge oníric on la creativitat serà la protagonista.

Aquesta activitat forma part dels actes de l'exposició "Des dels nostres somnis", programada el mes de març de 2024 amb motiu del 8M, dia internacional de les dones. La ponència, que porta com a títol "Vivimos dentro de un sueño", està oberta a tota la ciutadania i està pensada també per ser el tret de sortida de l'exposició "Des dels nostres somnis”. Serà una trobada motivacional i s'anima també a totes les dones que participaran a l’exposició a assistir-hi. 

"Som com l'aranya. Teixim la nostra vida i després ens movem en ella. Som com el somiador que somia i després viu dins del somni." Aquestes paraules es troben als llibres sagrats hinduistes Upanishads i han inspirat a molts creatius i somiadors. És possible somiar la nostra vida i viure-la?, com sabem quan somiem i quan ens somien?, què passa amb els malsons?. 

El proper dimecres, 22 de novembre de 2023, a les 7 de la tarda, a la Sala d’exposicions de Can Puget, la somiadora professional Sabrina Rodríguez, ens portarà per un viatge oníric on la creativitat serà la matèria primera amb la que puguem teixir el nostre dia a dia. 

 

Sobre l’artista


Sabrina Rodríguez (escrit de manera estilitzada com 'sabrinarguez'), és una artista multidisciplinar i docent gallega, establerta a Barcelona. La seva obra artística investiga la percepció, la identitat i la subjectivitat, a través de diferents mitjans com poden ser les arts escèniques, l'audiovisual, la música electrònica experimental o el glitch art.

Ponencia Sabrina Rodriguez 22.11

Imatges relacionades

  • Cartell ponència Sabrina Rodriguez 22.11

Comparteix