INICI / TEMES / Informació / Notícies

El proper 12 d’octubre, a les 6 de la tarda, al Teatre municipal, es podrà veure aquest show còmic d’Arnau Casanovas i Guim Puig que repassa els 50 anys del club manlleuenc.

El Club Patí Manlleu celebra amb entusiasme els seus 50 anys de trajectòria amb una celebració extraordinària i inesperada. Aquest club, que combina amb èxit els aspectes lúdics, educatius i competitius de l'esport, ha preparat un esdeveniment únic que promet entreteniment i diversió per a tothom. El CP Manlleu presenta l’obra de teatre Cafè & Canya Canya Canya. Un show còmic que repassa els 50 anys del Club Patí Manlleu.

Arnau Casanovas i Guim Puig son els autors i protagonistes d’aquesta proposta que vol ser un homenatge als 50 anys del club. Aquesta proposta original i divertida és una paròdia que gira al voltant de l'hoquei a Manlleu i de les persones que formen part del club, tot reflectint moments importants que han ocorregut al llarg de la història del CPM. L’obra es podrà veure el proper 12 d’octubre a les 18:00 h. al Teatre municipal de Manlleu.

L'obra, pensada exclusivament per a aquesta celebració dels 50 anys del Club Patí Manlleu, ha estat creada i produïda per Gag Produccions, amb Arnau Casanovas i Guim Puig com a protagonistes. Arnau Casanovas, conegut pel seu paper com a entrenador i membre actiu del club, junt amb en Guim Puig, han participat en obres de teatre, sèries i són autors del hit d’aquest estiu Me gusta el sushi.

La voluntat d’aquest duet d'actors serà posar l'humor i la ironia tot fent un repàs dels diferents moments que ha viscut l’hoquei a Manlleu. L'obra no només busca fer riure el públic, sinó també reflexionar sobre les diferents etapes que ha viscut el club i els diferents rols que es desenvolupen en el seu dia a dia. Tot això, amb un toc provocador, on l'obra busca explorar els límits de l'humor i fer que el públic es qüestioni actituds, temes socials i estereotips.

L'objectiu de l’espectacle és oferir una experiència que combini entreteniment i reflexió en una celebració que marcarà els 50 anys d'èxits i dedicació del Club Patí Manlleu. Un espectacle que vol ser una manera original i divertida de recordar aquestes cinc dècades a tots els seguidors del CPM, especialment a aquelles persones que han estat vinculades al club en algun moment de la seva vida.

Venda d'entrades anticipades a Més Viatges Manlleu, 93 8515674. Import de l’entrada: 15€ general.

Per a més informació sobre l'espectacle i altres activitats de celebració del 50è aniversari del Club Patí Manlleu podeu contactar amb coordinador@cpmanlleu.cat

231004 teatre_CPM_2023 cartell.jpg

Comparteix