INICI / TEMES / Informació / Notícies

El proper dissabte, 7 d’octubre, a les 18 h., s’inaugurarà l’exposició Cerdo! que es podrà veure a la sala d’exposicions de Can Puget del 8 al 28 d’octubre

“La tensió entre allò bell i allò desagradable funciona com a punta de llança de l’estratègia d’aquesta exposició i permet, a Nathalie Rey i a Josechu Tercero, parlar sobre les estructures de poder i la seva capacitat per seduir, permeant tots els estrats socials.

Els porcs solen ser figures entranyables de contes i part de l’imaginari infantil (ninots, guardioles, dibuixos animats), però al mateix temps serveixen per representar l’oposat: allò brut, la sexualitat, l’excés i les posicions extremes. Així, una mateixa imatge emet dos missatges de double bind amb sentit contradictori, que genera una posició paradoxal i difícil d’assimilar.

A la proposta expositiva, tot això es reforça amb una posada en escena en la qual els personatges animalitzats que la componen subratllen la tracció entre la vida i la mort, allò visual i allò visceral, el desig i la repulsió, el rigor mortis i la morbidesa. Aquestes línies tenses es contraposen a les formes toves de les obres, als colors pastel, i obren així diversos camps de lectura.”

— Gabriela Berti, comissària 

 

L’exposició es podrà visitar del 8 al 28 d’octubre de 2023, a la Sala d’exposicions de Can Puget en horari de dijous a diumenge, de les 18 h a les 20 h

Inauguració: dissabte, 7 d’octubre, a les 18 h.

Exposició Cerdo octubre 2023 imatge

Imatges relacionades

  • Exposició Cerdo octubre 2023 cartell

Comparteix