Rodrigo Prieto, Doctor en Psicologia Social, llicenciat en Comunicació Social i co-fundador i director de continguts de l'Institut Diversitas, obrirà aquest nou curs escolar parlant de la diversitat d’origen a l’escola.
La xerrada serà el dimecres, 13 de setembre, a les 18 h., al Teatre municipal de Manlleu. Està adreçada especialment a la comunitat educativa i oberta a tota la ciutadania.

Com cada any, Manlleu inaugura el nou curs escolar amb la xerrada d’un expert d’algun dels àmbits educatius. Enguany serà l’expert Rodrigo Prieto, Doctor en Psicologia Social (UAB), llicenciat en Comunicació Social (USACH) i Co-fundador i director de continguts de l'Institut Diversitas, l’encarregat d’obrir aquest nou curs escolar. La temàtica de la conferència és una que afecta a tots els centres, l’origen de l’alumnat. Sota el títol “Com abordar la diversitat d’origen a l’escola” la xerrada vol donar eines al professorat per treballar en aquest àmbit.  La conferència està adreçada especialment a la comunitat educativa i oberta a tota la ciutadania. 

A continuació de la conferència tindrà lloc un acte de reconeixement al personal dels centres educatius, tant docents com personal d’administració i serveis, que es van jubilar durant el curs passat.

L’acte s’iniciarà amb una actuació musical a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Manlleu.

L’acte d’inauguració del nou curs escolar de Manlleu serà el proper dimecres, 13 de setembre, a les 18 h. al Teatre Municipal de Manlleu (carrer del Pont, 9).

230906 Rodrigo_Prieto_foto.jpg

Comparteix