INICI / TEMES / Informació / Notícies

La cursa tindrà lloc el diumenge, 2 de juliol, a les 9 del matí. Amb inici al parc del carrer Vilamirosa i recorregut de 10 km, la cursa serà solidària amb la rehabilitació de l’hospital de Basori (Gàmbia)

El diumenge, 2 de juliol, en el marc de les festes del barri del Vilamirosa de Manlleu, s’organitzarà una cursa solidària que vol recaptar diners per col·laborar en la rehabilitació de l’Hospital de Basori, a Gàmbia. La iniciativa ha sorgit d’una parella manlleuenca que és membre de l’associació Orchards of Hope, entitat que ajuda aql desenvolupament d’una de les zones més pobres d’Àfrica.

La cursa començarà a les 9 del matí, al parc del carrer Vilamirosa (al costat de l’Escola Quatre Vents) i tindrà un recorregut de 10 km pels voltants de l’ermita de Lourdes. El dorsal té un cost de 5 euros, els quals aniran íntegrament destinats a ajudar a la població africana.

Al cartell hi ha el codi QR per a realitzar la inscripció. També us podreu inscriure el mateix dia, al punt d’inici, fins a les 8.30 h.

Per a més informació: 633 699 435

cursa solidaria cartell.png

Comparteix