INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’obra, adaptació del clàssic del cinema de Maurizio Constanzo, Ruggero Maccari i Ettore Scola i protagonitzada per Sofia Loren i Marcello Mastroiani l’any 1977, s’estrenarà al Teatre municipal de Manlleu, el dia 13 de maig de 2023, a les 21 h.

Pep Simón torna a dirigir a la companyia osonenca CorCia Teatre. A l’obra, que es podrà veure al Teatre municipal de Manlleu, hi intervenen Laia Monforte, Joan Roura i Anna Presegué.
L’obra s’estrenarà a Manlleu, el dia 13 de maig de 2023, a les 21 h, al Teatre Municipal. La venda anticipada d’entrades es podrà fer a www.entradesmanlleu.cat a partir del dia 2 de maig i tindran un cost de 15 euros.

L’Espectacle

Una trobada casual entre un periodista radiofònic i una mestressa de casa, el mateix dia que Hitler visita Roma abans de l’esclat de la Segona Guerra Mundial. Els personatges, dos éssers engabiats per motius diferents, busquen companyia, almenys per una estona. Comencen a parlar i s'adonen, igual que el públic, que la vida pot tenir moltes contradiccions. És una trobada curta, però intensa que els canviarà per sempre.

‘Una giornata particolare’ havia sigut adaptada en dues ocasions a Catalunya. La primera, per la companyia de Josep Maria Flotats l’any 1983 al Teatre Poliorama i més recentment, l’any 2015, per la Companyia La Perla 29 a la Biblioteca de Catalunya.

Notes de la companyia
“Des que l’any 2001 es funda CorCia Teatre, hem tingut una única obsessió: la simplicitat. Al principi va ser una necessitat que ens va fer esmolar la imaginació i en altres ocasions ha estat un veritable exercici d’estil fins a convertir-se en la nostra veritable carta de presentació. Ens hem allunyat repetidament de les grans parafernàlies teatrals i ens hem centrat en el veritable objectiu: explicar una història. Ara també anem a explicar una història amb els mínims recursos externs, pràcticament amb allò que portem posat, amb modèstia, amb humilitat, amb devoció, amb sinceritat, amb la nostra veu, amb el nostre cos, és a dir, fent teatre”.

cartell jornada B.jpg

Imatges relacionades

  • UnagiornataCorciaTeatre7 OK.jpg

Comparteix